22 mei 2024

Jongerendebat over de Lelylijn 

Op maandag 27 mei organiseert SAC Groningen in samenwerking met de projectorganisatie Lelylijn en de ANWB een debat voor jongeren uit Groningen en omstreken in het Groninger Forum.

Tijdens het programma is er een interactief debat over de toekomst van de Lelylijn. Jongeren kunnen hun mening geven en vragen stellen. Daarnaast is er een paneldiscussie met René Paas (Commissaris van de Koning in Groningen), Jorien Bakker (Bestuurlijk Ambassadeur van de Noord-Nederlandse natuur), Aleid Brouwer (Bijzonder Hoogleraar Brede Welvaart en kansen(on)gelijkheid/ senior onderzoeker, en een studentadviseur van de SAC Groningen. Na afloop van het programma is er een borrel en gelegenheid tot napraten.

Inloop vanaf 19.30 uur, programma van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden kan via dit formulier.

Actueel

Partners

Prorail Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninnkrijksrelaties Provincie Groningen Provincie Friesland Provincie Flevoland Waterschap Zuiderzeeland Waterschap Wetterskip Waterschap Noorderzijlvest Gemeente Fryske Marren Gemeente Groningen Gemeente Heerenveen Gemeente Leeuwarden Gemeente Lelystad Gemeente Noordoostpolder Gemeente Opsterland Gemeente Smallingerland Gemeente Werstersellingwerf Gemeente Urk Gemeente Sudwest Fryslan